SEYDİKEMER İLÇEMİZDE KORONA VİRÜS DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR.

Seydikemer İlçemizde Korona Virüs Denetimleri Devam Ediyor.

Türkiye genelinde “SAĞLIK İÇİN, HEPİMİZ İÇİN” mottosu ile 4 Eyül 2020 Cuma günü eş zamanlı olarak yapılan denetimler, Seydikemer ilçemizde de gerçekleştirildi.

Pazaryerinde denetimler, pazaryeri esnafımızın korona virüs tedbirlerine uygun satış yönetiminin kontrol edilmesi ile başladı. Emniyet Güçlerimiz ve Belediye Zabıta Ekiplerimiz, pazaryerinde bulunan vatandaşlarımıza korona virüs tedbirleri kapsamında maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen konusunda uyarılarda bulundular.
Zabıta Ekipleri, Seydikemer ilçemizde korona virüs tedbirleri kapsamında insan sağlığını tehdit eden herhangi bir olumsuzluk ile karşılaşmadıklarını, Seydikemer ilçemizde pazaryeri esnafının ve pazaryerine alışverişe gelen vatandaşlarımızın büyük ölçüde kurallara uyduğunu vurguladılar.