SEYDİKEMER BELEDİYESİ HİZMETTE HIZ KESMİYOR

SEYDİKEMER BELEDİYESİ HİZMETTE HIZ KESMİYOR...

BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLU PROJESİ DEVAM EDİYOR

Köprü, yollar, çocuk oyun grubları derken birçok projeyi hayata geçiren Belediyemiz ,diğer yandan Haziran ayında başlayan Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 1. Etabının yapımına da devam ediyor. Eşen Çayı kenarı boyunca 750 metre uzunluğunda yapılmakta olan Bisiklet ve Yürüyüş Yolu'nun ilk etabında 1529 adet bitki, 4 bin metrekare yeşil alan,  3 takım fitness aleti ve 40 adet bank yer alacak.  Proje hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Yakup Otgöz “Halkımızın daha rahat ve refah içinde yaşaması için elimizden geleni yapıyoruz. Seydikemer halkı hizmetin güzelini hak ediyor ”ifadelerini kullandı. Seydikemer'i, tarihi ve kültürel dokusunu koruyarak, tarım ve turizm yanı sıra; modern ve yaşanılabilir doğal bir kent haline getirmek için çalışan ve proje üstüne projelere imza atan Belediyemiz,pandemiye rağmen hizmette hız kesmiyor. Belediye hizmet binası yanındaki Eşen Çayı kenarı boyunca,  Haziran ayında yapımına başlanan Bisiklet ve Yürüyüş Yolu çalışmaları devam ediyor. Projenin ilk etabının 750 metre uzunluğunda olacağını söyleyen Başkanımız Yakup Otgöz “Halkımıza verdiğimiz sözleri  bir bir  yerine getiriyoruz. Seydikemer'i yaşanılası  bir ilçe yapmak için projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. Bisiklet ve Yürüyüş Yolu projemizin ilk etabına Haziran başlanmıştık. Kasım ayına kadar bu etabı bitirmeyi hedefliyoruz. Bisiklet ve Yürüyüş Yolu'muzun bu ilk etabında  1529 adet bitki dikimi yapıp 4 bin karelik alanada yeşillendirerek çimler ekeceğiz.  Yol boyunca 3 takım fitness aletleri yer alacak. Yine bu etaba 40 adet bank yerleştirip 18 adet de çöp kovası bulunduracağız.  Halkımızın daha rahat ve refah içinde yaşaması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Seydikemer halkı hizmetin en güzelini hak ediyor.  Seydikemer'e yakışan projelerimiz ve hizmetlerimiz devam edecek '' dedi.