SEYDİKEMER BELEDİYESPOR, KURUCU BAŞKANINI UNUTMADI

SEYDİKEMER BELEDİYESPOR KURUCU BAŞKANI HAYRINA LOKMA DAĞITILDI

SEYDİKEMER BELEDİYESPOR, KURUCU BAŞKANINI UNUTMADI

Seydikemer Belediyespor Kurucu Başkanı Mehmet Günay, vefatının 14’üncü yıl dönümünde Seydikemer’de anıldı.

Seydikemer Belediyespor Kurucu Başkanı Mehmet Günay, vefatının 14’üncü yıl dönümünde unutulmadı. Seydikemer Belediye Başkan Vekili Hakan Büyükaydın ve Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, Seydikemer Belediyespor tarafından Mehmet Günay hayrına döktürülen lokma etkinliğine katıldılar. Etkinliğe Seydikemer Belediyespor Başkanı Hasan Köymen, Belediye Birim Müdürleri ve vatandaşlar da katıldı. Cumhuriyet Meydanında Cuma Namazı öncesi döktürülen lokma etkinliğinde Belediye Başkan Vekili Büyükaydın ve Belediye Başkan Yardımcısı Karakuş vatandaşlara lokma ikramında bulundu.

Seydikemer Belediyespor Başkanı Hasan Köymen, Kurucu Başkan Mehmet Günay’ı ölümünün 14. yılında andıklarını ve ruhu için lokma ikramında bulunduklarını ifade etti. Vatandaşlar, Mehmet Günay hayrına yapılan lokma ikramına yoğun ilgi gösterdi.