BAŞKAN OTGÖZ: “MUHTARLARIMIZLA UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ”


BAŞKAN OTGÖZ’DEN MUHTARLAR ONURUNA YEMEK 

BAŞKAN OTGÖZ VE MUHTARLARDAN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mahalle muhtarları ile düzenlenen yemekli programda bir araya geldi.

Seydikemer Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları kapsamında ilçedeki 65 mahalle muhtarı için yemek programı düzenledi. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün ev sahipliğinde gerçekleşen programa; Muğla Vali Yardımcısı ve Seydikemer Kaymakam Vekili Ayhan Yazgan, SeydikemerBelediye Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak, Seydikemerİlçe Emniyet Müdürü Muzaffer YüceurSeydikemer İlçe Jandarma Komutanı Sadık Çetin, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri, Kurum Müdürleri ve Muhtarlar katıldı. 

Programda konuşan Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven; “Bazı şeyleri anlatmaya gerek yok, yaşanır. Başkanımız bizlere bunu yaşattığı için şahsım, yönetimim ve tüm muhtarlarım adına teşekkür ediyorum. Birlik beraberliğimiz bozulmasın. Daha nice muhtarlar gününde buluşmak dileğiyle” dedi.

BAŞKAN OTGÖZ: “MUHTARLARIMIZLA UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ”

Birlik beraberlik mesajları verilen yemek programında konuşan Başkan Otgöz; “İlçe olalı 9 yılı doldurmak üzereyiz. Belediye olarak da 8 buçuk yıldır beraberiz. Muhtar arkadaşlarımızla beraber çalışıyoruz. Bende 2 dönem muhtarlık yaptım. Muhtarlığın ne kadar kutsal olduğunu biliyorum, bir o kadar da zordur. Büyükşehir yasasıyla beraber muhtarlarımızın işi biraz daha kolaylaştı. Allah’a şükürler olsun bugüne kadar muhtarlarımızla uyum içerisinde çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Muhtarlarımız bizim için çok önemli. Çünkü seçimle geliyorlar. Bir oy bizim için önemlidirSeçimle gelenin başımızın üstünde yeri var. İnşallah nice muhtarlar günü hep birlikte kutlarız. Ahirete intikal etmiş muhtarlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun. Muhtarlarımıza da hayırlı görevler diliyorum. Gününüzü tekrar tebrik ediyorum” diye konuştu.

Seydikemer Kaymakam Vekili Ayhan Yazgan; “Kıymetli muhtarlarımız, Muhtarlar Gününüzü tebrik ediyorum. Ben Muğla’mızın her tarafını görebiliyorum. Vali Yardımcısı olarak 3 senedir Muğla’da çalışıyoruz. Seydikemer, birlik beraberlik anlamında Muğla’da öne çıkmış, kendinden bahsettiren bir ilçe. Ben hepinize bu birlik beraberlikten dolayı, uyumlu çalışmanızdan dolayı, gayretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Konuşmaların ardından Başkan Otgöz, Dernek Başkanı Güven’e çiçek takdim etti. Program toplu hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.


Okunma Sayısı: 678