Seydikemer Belediyesine evlilik için başvuran Murat Güner ve Saliha Çukuroğlu çiftinin nikahları korona virüs tedbirleri kapsamında kıyıldı.


Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, evlilik için başvuran Murat Güner ve Saliha Çukuroğlu çiftinin nikahını kıydı. Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs (Covid-19) mücadelesi kapsamında hijyen ve temizlik tedbirlerinin her alanda arttırıldığı bugünlerde evlilik için başvuran genç çiftin nikahı 2 şahit eşliğinde Belediye Başkanı Yakup Otgöz tarafından tedbirler alınarak kıyıldı. Murat Güner ve Saliha Çukuroğlu çiftinin nikah törenine Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş’da şahitlik yaptı. Çift ve şahitlerin maske takarak katıldığı nikah töreni sonrası, davetliler sosyal mesafe önlemi alarak yerlerini aldılar. Nikah akitleri gerçekleştirilen çifte evlilik cüzdanını sosyal mesafeyi koruyarak Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş takdim etti.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’de nikah töreninin ardından sosyal mesafeyi koruyarak Murat Güner ve Saliha Çukuroğlu çiftine evlilik seti takdim ederek ömür boyu sağlık ve mutluluklar diledi.


Okunma Sayısı: 2039