Seydikemer’e yapılacak 150 yataklı Seydikemer Devlet Hastanesi’nin yapılan ihalesinin inceleme ve itiraz süresinin tamamlandığı bildirildi.

İhaleyi kazanan, Özsoy İnşaat Turizm Tic. ve San. A.Ş’nin 700 gün içerisinde hastaneyi tamamlaması planlanıyor.

Seydikemer Devlet Hastanesi modern mimarisi ile son teknolojiye sahip tıbbi cihazlarla donatılarak, konforlu hasta ve muayene odaları ile hizmet verecek.

Belediye Başkanı Yakup Ogöz, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Süreçteki ilgi ve destekleri için Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya, İl Başkanımız Kadem Mete'ye, Muğla Milletvekillerimiz Mehmet Yavuz Demir'e ve Yelda Erol Gökcan'a, İlçe Başkanımız Salih Gümüş'e ve emeği geçen tüm herkese teşekkür ederim. Hastane inşaatına yakın zamanda başlanacaktır. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.