Başkanımız Yakup Otgöz, yeni Kaymakamlık Binasına taşınan kurum müdürlerini ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.


SEYDİKEMER BELEDİYE BAŞKANIMIZ YAKUP OTGÖZ’DEN KURUM MÜDÜRLERİNE ZİYARET 

 Başkanımız Yakup Otgöz, yeni Kaymakamlık Binasına taşınan kurum müdürlerini ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi. 

 Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz ve AK Parti Muğla Milletvekillerinin büyük gayretleri sonucu ilçeye kazandırılan Seydikemer Belediye Hizmet Binası ve Kaymakamlık Binasında hareketlilik yavaş yavaş başlıyor. Tapu Müdürlüğü, Milli emlak Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü ve Mal Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde yeni Kaymakamlık Binasına taşınarak çalışma faaliyetlerini burada yürütmeye devam ediyor. 

Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz, hem çalışmalarında başarılar dilemek hem de hayırlı olsun dileklerini iletmek amacıyla Tapu Müdürü Soner Şaşmaz, Milli Emlak Müdür V. Derya Şaşmaz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür V. Habibe Atcı, Nüfus Müdürü Yılmaz Durmaz ve Mal Müdürü Reyhan Demir’i teker terek ziyaret etti. Her bir kurum müdürünü makamlarında ziyaret eden Başkanımız Yakup Otgöz, çiçek ve çikolata takdiminde bulundu. Kurum müdürleri, Başkanımız Otgöz’ün nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ettiler.


Okunma Sayısı: 2460