BAŞKAN’IMIZ OTGÖZ, DSİ ANTALYA 13. BÖLGE MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ


BAŞKAN’IMIZ YAKUP OTGÖZ, YATIRIMLARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

BAŞKAN’IMIZ OTGÖZ, DSİ  ANTALYA 13. BÖLGE MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız Sayın Yakup Otgöz, Devlet Su İşleri (DSİ) Antalya 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun'u ziyaret etti. Ziyarette Seydikemer'in Kumluova Mahallesi ile Kaş ilçesinin Ova Mahallesini birbirine bağlayacak olan köprü konuşuldu.

Belediye Başkanımız Yakup Otgöz, ilçemize yapılacak yatırımları yakından takip etmeye devam ediyor. İlçemize yapılacak yatırımlarla ilgili geçtiğimiz günlerde Ankara'da ziyaretlerini sürdüren  Belediye Başkanımız Yakup Otgöz, Eşen Çayı üzerine yapılacak Seydikemer'in Kumluova Mahallesi ile Kaş ilçesinin Ova Mahallesini birbirine bağlayacak olan köprüyle alakalı da ziyaret gerçekleştirdi. Başkanımız Yakup Otgöz, Devlet Su İşleri (DSİ) Antalya 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun'u makamında ziyaret etti.

Samimi bir sohbet havasında gerçekleşen ziyaret pandemi koşulları gözetilerek gerçekleştirildi. İlçemiz ile ilgili DSİ Antalya 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun'u bilgilendiren Başkanımız Yakup Otgöz, geçtiğimiz aylarda zemin etüt çalışmalarına başlanılan ve Eşen Çayı üzerine yapılacak olan köprüyle ilgili bilgiler verip, köprünün  140 metre uzunluğunda, 10 metre genişliğinde olacağını ve Seydikemer ile Kaş ilçeleri arasındaki ulaşımı da kolaylaştıracağını kaydetti.


Okunma Sayısı: 2660