Seydikemer'de Tarımsal İhtisas Sanayi Kurulma Çalışmaları için Bölgede İncelemeler Yapıldı...

Seydikemer'de Tarımsal İhtisas Sanayi Kurulma Çalışmaları için Bölgede İncelemeler Yapıldı.Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanımız Sayın Deniz Oruç ve İl Tarım Müdürümüz Sayın Barış Saylak öncülüğünde gelen heyet; ; Seydikemer ilçemizde Organize Sanayi Bölgesi kurulması için incelemelerde bulundu.

Daha önce Seydikemer'de Tarımsal İhtisas Sanayi Sanayi Kurulma çalışmaları için toplantı yapılmış. Tarım ve Orman Bakanlığı Muğla ilinden sorumlu Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan yardımcısı Sayın Arif Özkaldı, telekonferans bağlantısı ile toplantıya katılarak "Tarım ve Orman Bakanlığı olarak tüm imkanımızı seferber edeceğiz" demişti.

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı Sayın Deniz Oruç, , İl Tarım Müdürü Sayın Barış Saylak, , İl Tarım Müdür Yardımcısı Sayın Tanju Özdemirden, , Tarım Reformu OSB Başkanlık Şube Müdürü Sayın Recep Durukan, Hayvan Sağlığı Şube Müdürü Sayın Mustafa Akıskalı, Çayır Mera Şube Müdürü Sayın Tandoğan Uysal Muğla Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Öztürk. Meclis Başkanı Uğur Özen Seydikemer ilçemizde Tarımsal İhtisas Sanayi kurulması için başlatılan çalışmalarda bölge ziyaretinde bulundular.