Seydikemer ilçesinde Tarımsal İhtisas Sanayi Kurulma Çalışmaları için Geniş Kapsamlı Toplantı Yapıldı. Seydikemer İlçe Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Muğla Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak ve Şube Müdürleri, Fethiye Ticaret Odası Başkanı Osman Çıralı, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Seydikemer Orman İşletme Müdürü Ömer Kahraman, Fethiye - Seydikemer Süt Arka Birliği Başkanı Turgut Tokmak katıldı. Kaymakam Hakta n Gökçekuyu toplantının açılışı yaparak, tüm katılımcılara hassasiyetleri için teşekkür etti. Muğla Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak:“Organize Sanayi Bölgesi incelenmesinde Sayın Valimiz Orhan Tavlı'nın görüşünü alarak, tüm paydaşlarımla bir araya geldik.Seydikemer ilçemizde Organize Sanayi Bölgesi Projesini  gerçekleştirmemiz için hiçbir engelimiz yok. Tüm prosedürleri yerine getirmek için büyük bir ekip olacağız  e hep birlikte çalışacağız. Dedi. Tarım ve Orman Bakanlığı Muğla ilinden sorumlu Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan yardımcısı Arif Özkaldı, telekonferans bağlantısı yaparak katılı toplantıda katılımcıların görüşlerini aldı. Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Arif Özkaldı:Tarım ve Orman Bakanlığı olarak tüm imkanımızı seferber ederiz yapılması planlanan Organize Sanayi Bölgesi'nin 40 bin büyükbaş kapasiteli,içinde entegre tesisleri,süt işleme tesisi,yem fabrikası gibi tesislerin olması planlanıyor.