SAKLIKENT KANYONU ULUSAL BASININ GÜNDEMİNDE A HABER EKİBİ SAKLIKENT’TE CANLI YAYIN YAPTI


SAKLIKENT KANYONUNU CANLI YAYINDA ANLATTILAR

SAKLIKENT KANYONU ULUSAL BASININ GÜNDEMİNDE

A HABER EKİBİ SAKLIKENT’TE CANLI YAYIN YAPTI

Seydikemer’de bulunan dünyaca ünlü Saklıkent Kanyonu, ulusal basının gündeminde. Her yıl binlerce misafiri ağırlayan Saklıkent Kanyonuna gelen A Haber ekibi, kanyon içinde canlı yayın yaptı.

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde bulunan Saklıkent Kanyonu (Saklıkent Milli Parkı), ağustos ayında da dünyanın farklı ülkelerinden gelen binlerce ziyaretçiyi ağırlamaya devam ediyor. Bir gelenin bir daha geldiği, ilk defa gelenlerin ise hayran kaldığı Saklıkent Kanyonunu ziyaret eden misafirler, hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği yaz aylarında kanyonda serinleme fırsatı buluyor. Yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgisini çeken Saklıkent Kanyonu, ulusal medyanın da gündeminde yer almaya devam ediyor.

Her yıl birçok yerel ve ulusal basın temsilcilerini ağırlayan Saklıkent Milli Parkı bu kez A Haber ekibini ağırladı. Kanyon içerisinde canlı yayın yapan A Haber ekibi, kanyonun güzelliklerini canlı yayınla tüm Türkiye’ye ve dünyaya anlattı. Canlı yayında kanyonun 18 kilometre uzunluğunda olduğunu belirten A Haber Muhabiri, Saklıkent’in tarih ve doğayla tatil fırsatı sunduğunu dile getirdi.

BAŞKAN OTGÖZ TEŞEKKÜR ETTİ

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, A Haber Ekibine teşekkür ederek, “Saklıkent, Seydikemer’imizin en önemli değerlerinin başında yer alıyor. Doğa harikası bu kanyona gelen misafirler, burada unutulmaz anılar biriktiriyor. Yeşili, buz gibi suyu ve sarp kayalıklar arasından akan suyuyla kendine hayran bırakan Saklıkent Kanyonuna herkesi bekleriz” dedi.  


Okunma Sayısı: 828