24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Başkan Yakup OTGÖZ'ü makamında ziyaret ettiler.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Seydikemer İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ferah San ve ilçenin farklı okullarında görev yapan okul müdürleri, Başkan Yakup Otgöz'ü makamında ziyaret etti.

Kendisi de aynı zaman da eğitimci olan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ferah San ve  ilçenin muhtelif okullarında görev yapan okul müdürlerini 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesinde makamında ağırladı. Ziyarette Şube Müdürleri , Başkan Yakup Otgöz'ü Seydikemer de eğitim alanında çok önemli hizmet ve projelere imza attığını ifade ederek, tüm öğretmenler adına Başkan Yakup Otgöz'e hizmetlerinden dolayı şükranlarını sunarak, çiçek takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ise, öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu ifade etti.  Öğretmenlerin bu mesleği en iyi biçimde yerine getirmek için büyük bir özveri ile çalıştıklarını söyleyen Başkan Yakup Otgöz “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitime destek olmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Yakup Otgöz, ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür ederek kendilerine  hediye  takdim etti.