SEYDİKEMER DEVLET HASTANESİ 2022 YILINDA HİZMET VERECEK


MİLLETVEKİLİ GÖKCAN VE BAŞKAN OTGÖZ, SEYDİKEMER DEVLET HASTANESİ’NDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİLER

SEYDİKEMER DEVLET HASTANESİ 2022 YILINDA HİZMET VERECEK

Seydikemer’e gelen AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, beraberinde Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ile birlikte Seydikemer Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında bilgi alan Muğla Milletvekili Gökcan, Devlet Hastanesi’nin 2022 yılı içerisinde sağlık hizmeti vermeye başlayacağını söyledi. 

Seydikemer ve komşu ilçelere hizmet verecek olan Seydikemer Devlet Hastanesi’nde çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, beraberinde Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, Ramazan Kaynak ve Mustafa Ali Türkan, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ve AK Parti Seydikemer Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy, Ak Parti Seydikemer Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker  ile birlikte 2022 yılı içerisinde hizmet vermesi planlanan 150 yataklı Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

Milletvekili Gökcan, Başkan Otgöz ve beraberindeki heyet, Seydikemer Devlet Hastanesi Kurucu Müdür Vekili Oğuzhan Akdenizli’den Seydikemer Devlet Hastanesi inşaatında gelinen son nokta hakkında bilgi aldılar. Akdenizli, çalışmaların gece gündüz demeden devam ettiğini dile getirdi. 32 bin 564 metrekare kapalı alana yapılan Devlet Hastanesi’nin 150 yataklı ve bodrum katıyla birlikte 7 katlı olacağını kaydeden Akdenizli, sağlık alanında bölgeye yapılan yatırımın çok kıymetli olduğunu vurguladı. 

İncelemelerin ardından açıklama yapan Başkan Otgöz, ‘İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın’ anlayışı ile Seydikemer’e hak ettiği yatırımları getirdiklerini dile getirdi. Seydikemer Devlet Hastanesini sadece Seydikemer’e değil, komşu ilçelere de hizmet vereceğine dikkat çeken Başkan Otgöz; “Modern mimarisi ile dikkat çekecek Seydikemer Devlet Hastanesi, son teknolojiye sahip tıbbi cihazlarla donatılacak. Konforlu hasta ve muayene odaları ile hizmet verecek. Hastanede 36 adet tek, 22 adet çift yataklı oda olacak. 31 poliklinik, 4 ameliyathane, 15 yataklı yoğun bakım, 15 yataklı diyaliz ünitesi, 6 yataklı palyatif ünitesi, 4 adet Doğum Salonu (SDL), 17 adet Müşahede yatağı yer alacak. Seydikemer Devlet Hastanesi inşaatı Pandemi döneminde de hızlı bir şekilde devam etti. İnşallah 2022 yılı içerisinde Devlet Hastanesinin açılışını gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

İnceleme sonrası açıklama yapan Milletvekili Gökcan; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda yapımına başlanan 150 yataklı Seydikemer Devlet Hastanemizin İnşaatında Kaymakamımız Yıldız Büyüker, Belediye Başkanımız Yakup Otgöz, İlçe Başkanımız Salih Gümüş ve Kadın Kolları Başkanımız Zeynep Yalçınsoy’la birlikte incelemelerde bulunduk. Yaklaşık 90 milyon lira ihale bedeli ile ihale edilen Seydikemer Devlet Hastanemiz 2022 yılı içinde hemşerilerimize hizmet vermeye başlayacak. Seydikemer'imize hayırlı olsun” dedi.

 


Okunma Sayısı: 1657