YEREL EKONOMİYE KATKI SAĞLAYACAK


KADIKÖY MAHALLESİ'NDE TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ AÇILIYOR

AK Parti Milletvekilleri Kadem Mete, Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli ve Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş'ün girişimleriyle Kadıköy Mahallesi'nde, Toprak Mahsulleri Ofisi 3 Haziran'dan itibaren hizmete açılıyor.

BUĞDAY ALIMLARI 3 HAZİRAN'DA BAŞLIYOR

Belediye Başkanı Önder Akdenizli, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Kadıköy Mahallesi'nde açacağımız Toprak Mahsulleri Ofisi ile çiftçilerimizin ürünlerini değerinde daha kolay ve hızlı bir şekilde satabilmelerine olanak tanıyacağız. Buğday alımları için 3 Haziran'dan itibaren başlayacak süreçte, daha düzenli ve verimli bir şekilde yürütülmesi amacıyla randevu sistemini uygulayarak zaman kaybını önleyeceğiz. Bu proje, bölge tarımının gelişmesine ve çiftçilerimizin gelirlerinin artmasına katkı sağlayacak. Tüm çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

RANDEVU SİSTEMİ SEYDİKEMER ZİRAAT ODASI TARAFINDAN YÖNETİLECEK

Muğla'nın sadece iki ilçesinde uygulanacak olan bu çalışmada randevu sisteminin kullanılacağını söyleyen Akdenizli, randevuların Seydikemer Ziraat Odası tarafından organize edileceğinin bilgisini verdi.

YEREL EKONOMİYE KATKI SAĞLAYACAK

Bu yeni girişim, bölge ekonomisine de önemli katkılar sağlayacağını belirten Akdenizli, Çiftçilerin ürünlerini daha kolay satabilmesi, yerel üretimin artmasına ve ekonomik hareketliliğin sağlanmasına yardımcı olacağına da deyindi.

 

 

 

 


Okunma Sayısı: 189