Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi tüm İslam aleminde olduğu gibi Seydikemer’de de ihya edildi.

Seydikemer Belediyesi ve Seydikemer Müftülüğünün birlikte organize ettiği Kadir Gecesi İhya Programına yoğun katılım olurken; vatandaşlar, salavatlar eşliğinde sahaya getirilen Sakal-ı Şerifi görebilmenin derin huzurunu yaşadılar.

Seydikemer Belediyesi ve İlçe Müftülüğü tarafından Seydikemer futbol sahasında organize edilen programa çevre mahallelerden de yoğun bir katılım gerçekleşti.

Düzenlenen iftar yemeğine beklenenin de üzerinde bir katılım olurken, yaklaşık 3 bin kişi hep birlikte iftar açtı.İftar programına Ak Parti Muğla Milletvekili adayı Muhittin kayabaş’ta katılarak Başkan Otgöz ile beraber vatandaşlarla bir bir tokalaştı.

Yüzlerce vatandaşın katıldığı  Kadir Gecesi Programına Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Ak Parti Muğla Milletvekili adayı Muhittin Kayabaş, Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, , Orman İşletme Müdürü Ömer kahraman, Seydikemer İlçe Müftüsü Zekeriya Bülbül ve Vaizler, Seydikemer  Belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.