Seydikemer Belediye Başkan Vekili Harun Hıra, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası sebebiyle Seydikemer Yaşlı Bakım Merkezini ziyaret etti.

Seydikemer Belediye Başkan Vekili Harun Hıra ve Sosyal Yardım İşleri Müdür vekili Kasım Gürbüz, Yaşlılar Haftası sebebiyle Seydikemer Yaşlı ve Bakım merkezinde yaşamakta olan sakinleri ziyaret etti. Seydikemer Belediyesi Başkan vekili Harun Hıra, Toplumun tecrübeli insanları olarak gördükleri yaşlıları sık sık ziyaret etmek gerektiğini vurguladı. Yaşlılar Haftası sebebiyle Seydikemer Yaşlı ve Bakım evindeki sakinlerine konuk olan Başkan Vekili Harun Hıra, “Yaşlılarımızın hayat tecrübeleri bizim için çok önemli. Kültürümüzde yaşlıya hürmet vardır. Onlara gereken değeri vermek, ihtiyaçlarını karşılamak ve hizmette kusur etmemek insani olarak en önemli görevlerimiz arasındadır. Belediye olarak yaşlılarımıza hizmet etmeyi bir görev edindik. Yeni bir ilçe belediyesiyiz hedefimiz yakın zamanda kurumumuz bünyesinde oluşturacağımız Evde Bakım Hizmetleri çerçevesinde yaşlılarımıza kişisel bakım, sağlık ve diğer alanlarda hizmetler vermeyi planlıyoruz. Hiç kimseyi kimsesiz bırakmadan, büyük bir aile gibi yaşamayı hedefliyoruz. Bu sebeple tüm yaşlılarımızın Yaşlılar Haftasını kutluyorum.” dedi.