Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün talimatlarıyla, Gerişburnu mahallesinde yaşayan 76 yaşındaki İsmail Kocakaya’ya yardım çalışmaları başladı


Gerişburnu mahallesinde yaşayan 76 yaşındaki İsmail Kocakaya’ya Seydikemer Belediyesi sahip çıktı. Daha önce Seydikemer Belediyesi ve Seydikemer Kaymakamlığı tarafından çeşitli yardımlar da bulunulan 76 yaşındaki İsmail Kocakaya’nın evine ziyarette bulunan, Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş ve Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, İsmail Kocakaya’nın durumunu yerinde tespit ederek gerekli yardımların yapılacağını söyledi. Ziyaretin ardından Seydikemer Belediyesi ekipleri evin baştan aşağı düzenlenmesi için İsmail Kocakaya’nın evinde gerekli çalışmalara başladı. İlk önce evin çevresi düzenlenirken, önümüzdeki günlerde evin hem içinde hem dışında tadilat çalışması gerçekleştirilecek.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “İlçemizde söz verdiğimiz gibi ihtiyaç sahibi hiçbir kıymetli büyüğümüzün zorluk yaşamaması için çalışmalara devam edeceğiz. 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizin hizmetindeyiz” ifadelerini kullandı.


Okunma Sayısı: 1645