Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Kızılay'ın kan bağışı noktasını ziyaret ederek sağlıklı vatandaşın kan bağışında dolduracağını söyledi.

Kızılay, kovid-19 pandemisi için kan bağışı kampanyasına hız verdi. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ile Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Türkan, Seydikemer Cumhuriyet Mahallesi'nde kurulan kan bağışı noktasını ziyaret etti. Yetkililerden bilgi alan Başkan Otgöz, Kızılay'ın her türlü doğal afet ve acil görevine dönüştüğünü dile getirdi.

KAN ACİL DEĞİL, SÜREKLİ İHTİYAÇTIR”

Kızılay'a kan bağışının artması için kaydeden Otgöz, “Kızılay bizim geleceğimiz güvencesi. Tabi ki afetlerde, acil yardım Kızılay ona yere koşuyor. O yönden bugün de Seydikemer'de kan bağışı için buradalar. Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır. Kan verebilecek vatandaşlarımızın kan bağışı yapmalarını öneriyorum. " ifadelerini kullandı.