TURAN ÇİĞNAKLI’NIN ACI GÜNÜ

BAŞKAN OTGÖZ, TURAN ÇİĞNAKLI’YA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

TURAN ÇİĞNAKLI’NIN ACI GÜNÜ

Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Ramazan Kaynak, Seydikemer Orman İşletme Müdürü Turan Çiğnaklı’nın vefat eden annesi Zeliha Çiğnaklı’nın cenaze namazına katıldı.

Seydikemer Orman İşletme Müdürü Turan Çiğnaklı’nın bir süredir rahatsız olan annesi Zeliha Çiğnaklı 94 yaşında vefat etti. Zeliha Çiğnaklı, Ortaca ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’ndeki evinde kılınan cenaze namazının ardından Ortaca Merkez Mezarlığında dualar eşliğinde toprağa verildi. Cenaze namazına Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Ramazan Kaynak da katılarak Seydikemer Orman İşletme Müdürü Turan Çiğnaklı ve ailesine başsağlığı dilediler.

BAŞKAN OTGÖZ, BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Vefat haberini öğrenen Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz de, Turan Çiğnaklı ve ailesine başsağlığı dileyerek; “Seydikemer Orman İşletme Müdürümüz Turan Çiğnaklı’nın muhterem annesi Zeliha Çiğnaklı’nın vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Yüce Rabbim’den rahmet, ailesine sabırlar dilerim” dedi.