BAŞKAN OTGÖZ: “HERKES BİR ENGELLİ ADAYI”


SEYDİKEMER’DE HAYIRSEVER ESNAFTAN ÖRNEK DAVRANIŞ

BAŞKAN OTGÖZ: “HERKES BİR ENGELLİ ADAYI”

Seydikemer’de hayırsever bir vatandaş bir ilki gerçekleştirerek ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara ulaştırılması amacıyla Seydikemer Belediyesi’ne bağışladığıakülü tekerlekli sandalyeler, engelli vatandaşlara teslim edildi. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün katılımıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara teslim edilen akülü tekerlekli sandalyelerin teslimi sırasında duygu dolu anlar yaşandı.

Seydikemer’de hayırsever Tezcan Ünal tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılması amacıyla SeydikemerBelediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağışlanan akülü sandalyeler, engelli vatandaşlara teslim edildi.Seydikemer Belediye Başkanı Yakup OtgözSeydikemerBelediye Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kadir Alagöz, hayırsever Tezcan Ünal ile beraber, Seydikemer’de yaşayan yüzde 86 oranında engelli Gürcan Kurt ve yüzde 95 oranında engelli İsmail Yeşil’e bağışlanan araçlar teslim edildi.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Seydikemer Belediyesi Hizmet Binasında, Başkan Otgöz ve hayırsever Tezcan Ünal’dan akülü aracını teslim alan İsmail Yeşil, zaman zaman duygu dolu anlar yaşadı. Tekerlekli sandalyeleri teslim alan Gürcan Kurt ve İsmail Yeşil daha sonra akülü tekerlekli sandalyeleri belediye hizmet binası önünde kullanmaya başladılar. 

HAYIRSEVER ÜNAL: “ÇOK MUTLUYUM”

Hayırsever Tezcan Ünal, engelli vatandaşlara yardımcı olmak adına akülü tekerlekli sandalyeleri bağışlama kararını ailesiyle birlikte aldığını ve çok mutlu olduğunu dile getirerek; “5 tane akülü tekerlekli sandalye aldım ve Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz’e teslim ettim. 2 tanesini beraber belirlediğimiz ihtiyaç sahibi ailelere teslim ediyoruz. Akülü tekerlekli sandalyeleri teslim ettiğim için çok mutluyum. Seydikemer’de bir esnaf olarak ben bunu yapabiliyorsamhayırlı işlere Seydikemerli vatandaşlarımızın, esnaflarımızın da katkıda bulunması dilerimÇünkü bizler SeydikemerliyizSeydikemer’in çocuğuyuz. Biz Seydikemer’deki insanlara faydalı olabilmek için esnaflık yapıyoruz. Bunun için 2 tane vatandaşlarımıza akülü tekerlekli sandalyelerini teslim ettiğim ve onların duygularını anlayabildiğim için çok mutluyum” diye konuştu.

BAŞKAN OTGÖZ: “SEYDİKEMER OLARAK BİR İLKİ YAŞADIK”

Başkan Yakup OtgözSeydikemer’de hayırsever Tezcan Ünal sayesinde bir ilki yaşadıklarına dikkat çekerek; “Bugün bizler son derece mutluyuz. Çünkü Tezcan kardeşimizin duyarlılığından dolayı. Bize bunu gösterdi. 5 tane akülü tekerlekli sandalye teslim etti. 2 tanesini bugün kendisiyle birlikte teslim ediyoruz. 3 tane daha akülü tekerlekli sandalye var. Tezcan Bey’in sayesinde Seydikemer olarak bir ilki yaşadık.  İnşallah arkası da gelir. Onlar bugün bu vaziyette ama yarın bizim engelli olmayacağımızın garantisi yok. Herkes bir engelli adayı. Ama engelli kardeşlerimiz artık rahat edecek. Gidip gelecekleri yerlere daha kolaylıkla gidip gelebilecekler. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Tezcan Bey’e de duyarlılığından dolayı Seydikemerlivatandaşlarımızın adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Akülü tekerlekli sandalyeleri teslim alan Gürcan Kurt ve İsmail Yeşil’in yakınları, çok mutlu olduklarını ifade ederek, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e ve hayırsever Tezcan Ünal’a teşekkür ettiler.


Okunma Sayısı: 727