AKDENİZLİ: “HAZIRIZ, KARARLIYIZ. GÖNÜLLER KAZANACAĞIZ”


BAŞKAN AKDENİZLİ SEVGİSİ SALONA SIĞMADI

MUĞLA'DA B.ÖNDER AKDENİZLİ RÜZGARI ESTİ 

AK Parti Muğla Aday Tanıtım Toplantısı, AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala’nın katılımıyla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonunda yapıldı. Mevcut Seydikemer Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli’ninisminin söylenmesiyle salonda alkış tufanı koptu.

AK Parti İlçe Belediye Başkan Adayları tanıtım toplantısı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonunda gerçekleştirildi. Programa AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, AK Parti Muğla Milletvekilleri Kadem Mete, Yakup Otgöz, Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, AK Parti MKYK Üyesi Yelda Erol Gökcan,Muğla İl Koordinatörü İbrahim Aydın, AK Parti Muğla İl Başkanı Av. Gültekin Akça ve İl Teşkilatı, MHP İl BaşkanVekili ve İl Teşkilatı, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü ve İlçe Teşkilatı, Belediye Başkan Adayları ve vatandaşlar katıldı. 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda ilk olarak AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça konuşma yaptı. Programda AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın da konuşma yaparak, Cumhur İttifakı’nın birlik ve beraberliğine vurgu yaptılar. Cumhur İttifakı’nın birlikteliğine vurgu yapan konuşmacılar Belediye Başkan Adayı olan tüm isimlere başarılar dilediler.

Konuşmaların ardından 13 İlçe Belediye Başkan Adayları tek tek isimleri okunarak sahneye çağrıldılar. Mevcut Seydikemer Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli’nin isminin söylenmesiyle salonda alkış tufanı koptu. Tezahüratlar ve alkışlar eşliğinde sahneye gelen Başkan Akdenizli, AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, AK Parti Muğla Milletvekilleri Kadem Mete ve Yakup Otgöz’eAK Parti ve MHP İl ve İlçe Teşkilatları ile kendisine destek veren Seydikemerlilere teşekkür etti. Aday Tanıtım Toplantısı toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

AKDENİZLİ: “HAZIRIZ, KARARLIYIZ. GÖNÜLLER KAZANACAĞIZ”

AK Parti Muğla Aday Tanıtım Toplantısının ardından açıklama yapan Seydikemer Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli; “Sevdamız Seydikemer için diyerek çıktığımız bu kutlu yolda Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle yeniden aday gösterilmiş olmamdan dolayı çok mutluyum. Bugüne kadar bana inanan, desteklerini hiç esirgemeyen başta kıymetli anneme, eşime ve çocuklarıma, AK Parti Muğla Milletvekillerimiz Kadem Mete ve Yakup Otgöz’e, AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatımıza, Seydikemerlihemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Seydikemer’deGerçek Belediyeciliği devam ettirmek için Cumhur İttifakımızla durmadan, yorulmadan çalışacağız. Hazırız, kararlıyız. Gönüller kazanacağız” dedi.


Okunma Sayısı: 179