CUMHUR İTTİFAKI SEYDİKEMER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AKDENİZLİ OLDU

GÖNÜLLERİN BAŞKANI AKDENİZLİ, YENİDEN ADAY

CUMHUR İTTİFAKI SEYDİKEMER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AKDENİZLİ OLDU

AK Parti’nin 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Seydikemer’in Belediye Başkan Adayı, mevcut Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli olarak açıklandı.

AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın 31 Mart 2024 Yerel Seçimler için Seydikemer Belediye Başkan Adaylığına mevcut Belediye Başkanı B.Önder Akdenizli aday gösterildi. Başkan Akdenizli, Aday gösterilmesinin ardından yaptığı ilk açıklamada şu ifadelere yer verdi: “SeydikemerliHemşehrilerim; AK Parti Muğla Milletvekilimiz Sn. Yakup Otgöz ve Belediye Meclisimizin güveniyle devraldığım Seydikemer Belediye Başkanlığı emanetinde Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, aday gösterilmiş bulunmaktayım. Cumhuriyetimizin 2’nci yüzyılında, Türkiye Yüzyılı’nda söz veriyorum! Çok çalışacağız, Seydikemer’i hizmetlerin en güzeliyle buluşturacağız. Seydikemer’imize hizmet yolunda “Durmak yok yola Devam” Milletimize hizmet etmek için çıktığımız bu yolda Rabbim utandırmasın!” ifadelerini kullandı.

Öte yandan AK Parti Muğla Aday Tanıtım Toplantısı, Genel Başkan Vekili Efkan Ala’nı katılımıyla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonunda yarın saat 11.30’da yapılacak. Toplantıda tüm ilçe belediye başkan adayları açıklanacak.