“SİZLERE MİNNET BORCUMUZ VAR”


BAŞKAN AKDENİZLİ ŞEHİT ANNELERİYLE ANLAMLI BULUŞMA

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, Anneler Günü dolayısıyla Seydikemer’de ikamet eden şehit anneleri ve aileleri için kahvaltı programı düzenledi.

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, Anneler Gününü Kaymakam Yıldız Büyüker, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy, MHP Kadın Kolları Başkanı Asiye Boğa, Meclis Üyesi Ayşe Ökçüm Zeytincioğlu ile şehit anneleri ve ailelerine düzenlenen kahvaltı programında buluştu.

“SİZLERE MİNNET BORCUMUZ VAR”

Başkan Akdenizli şehit annelerine konuşmasında, “Sizler, sonsuz şükran ve minnet borçlu olduğumuz aziz şehitlerimizin bizlere emanetisiniz, bizlerin de annesisiniz. Dolayısıyla böyle özel bir gün, siz kıymetli annelerimizle daha da anlam kazanıyor ve unutulmaz oluyor. Evlatlarınızın fedakarlığı, cesareti ve vatan sevgisi, bu ülkenin teminatıdır. Sizlerin duaları, yüreklerimizi aydınlatıyor ve geleceğimize umutla bakmamızı sağlıyor.
Bu duygu ve düşüncelerle bizleri kırmayarak programımıza teşrif ettiğiniz için hepinize canı gönülden teşekkür ediyor, sonsuz saygılarımı sunuyor ve şehit evlatlarımızı da sevgi ve minnetle anıyorum. Konuşmalarıma son verirken kıymetli annem ve sevgili eşimin de Anneler Gününü Kutluyorum. Bir gün değil her gün sizin gününüz. Anneler Gününüz bir kez daha kutlu olsun kıymetli annelerimiz.” ifadelerini kullandı.

“ANNELERİMİZİN HAKKI ÖDENMEZ”

Şehit anneleri ile kahvaltı programına katılan İlçe Kaymakamı Yıldız Büyüker, şehit annelerine hitabında, ‘’Annelerimizin hakkı ödenmez. Annelik, büyük bir sevgi ve merhametle, dünyaya geldikten sonra yetiştiren eğiten, öğreten, sevgiyi aşılayan çok kıymetli annelerimizdir. Annenin ve babanın en büyük acısı da evlat acısı demişler, bu acıyı en çok tadan ve en çok hisseden sizler olarak, vatan için evlatlarını kaybetmiş kişiler olarak, biz de sizlerin evladınızız. Tüm Türkiye’nin bütün evlatları sizlerin evladı, acınızı her zaman paylaşıyor, her zaman yanınızdayız. Bir evladınızı kaybettiniz ama binlerce de evlat edindiniz inşallah ahirette de sizler birlikte olup onların şehadetinden yararlanırsınız bizimde dualarımız o yönde, ben hepinizin tekrardan anneler gününüzü kutluyorum.’’ ifadelerini kullandı.


Akdenizli ve Büyüker, şehit ve gazi annelerine günün anısına hediye ve çiçek takdim ettiler. Kahvaltı programına katılan şehit anneleri ve ailelerini duygulandıran buluşma sonunda, şehit aileleri teşekkür ettiler.

 


Okunma Sayısı: 181