“MİLLİ SERVETİMİZE SAHİP ÇIKALIM”


BAŞKAN AKDENİZLİ ORMAN BENİM KAMPANYASINA KATILDI

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile Muğla Menteşe İlçesi Gülağzı Ormanlığında düzenlenen “Orman Benimkampanyasına katıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü tarafından yurt genelinde başlatılan “Orman Benim” kampanyası kapsamında düzenlenen etkinliğe, Tarım Orman Bakanı İbrahim YumaklıMuğla Valisi İdris Akbıyık, AK Parti Muğla Milletvekilleri Kadem Mete, Yakup Otgöz,Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Muğla Orman Bölge Müdürü Salim Karabulut, İl Tarım Orman Müdürü Barış SaylakDevlet Su İşleri 213. Bölge Müdürü  Birol Çınar, AK Parti MKYK Üyesi Yelda Erol Gökçen, AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça, AK Parti İl Yönetimi, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, İProtokolü, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte Başkan Akdenizli, çevre temizliği yapıp, orman yangınlarının önlenmesi, olası yangın sayılarının ve şiddetinin düşürülerek çevreye olan zararların en aza indirilmesine yönelik bilinç oluşturduÜnlü sanatçı Murat Kekilli kampanya için yaptığı “Orman Benim isimli şarkısını seslendirdi.

“MİLLİ SERVETİMİZE SAHİP ÇIKALIM”

Etkinlik sonrası Başkan Akdenizli, orman yangınlarına karşı mücadelenin titizlikle yürütülmesine yönelik çalışmalara dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı, “Tarım Orman Bakanımızile birlikte Muğla Ula’da ‘Orman Benim’ kampanyasına start verdik, hep birlikte önümüzdeki yaz süreci itibariyle ormanyangınlarıyla ilgili önlemler alıp neler yapılması gerektiğinin istişaresini yaptık. Biliyorsunuz ki geçtiğimiz yıllarda Seydikemer İlçemizin de orman yangınlarından etkilenmiş olması içimizi yakmıştı.  Orman yangınlarına karşıçalışmalarımızı Seydikemer Belediyesi olarak titizlikle yürütüyoruz. İnşallah yaz sezonunda orman yangınlarının yaşanmadığı bir süreç olur. Buradan da tüm hemşehrilerimeçağrıda bulunuyorum. Nefesimiz ve geleceğimiz olan yeşil vatanımızı, oluşabilecek orman yangınlarına karşı tedbirlerimizi alıp, milli servetimize sahip çıkalım.

Bu farkındalık etkinliğini düzenleyen Sayın Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı’ya ve tüm kurumlarımıza teşekkür ederim. 

 


Okunma Sayısı: 65