BELEDİYEMİZ MECLİSİNDE İZMİR DEPREMİ KONUŞULDU


BELEDİYEMİZ MECLİSİNDE İZMİR DEPREMİ KONUŞULDU

Belediyemiz Kasım ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanımız Yakup Otgöz'ün başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 9 gündem maddesi karara bağlandı.

Şehit Gürcan Akan İlköğretim okulu konferans salonunda pandemi koşulları çerçevesinde gerçekleşen meclis toplantısı, açılış ve yoklamanın ardından Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz gündeme dair konuşması ile başladı.  Başkanımız Yakup Otgöz, tüm Türkiye'yi acıya boğan İzmir depreminde hayatını kaybeden vatandaşlara başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileyerek; "Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Tüm Türkiye İzmir'den gelen güzel haberlere kilitlendi. Bizlerde öyle. Önce Elif kızımız, bugün de sabah saatlerinde Ayda kızımız enkaz altından kurtarıldı. Keşke hep böyle güzel haberler alabilseydik" diyerek duygu dolu bir konuşma yaptı. Mecliste bulunanlar da duygu dolu anlar yaşadı.

Açılış konuşmasının ardından Başkanımız Yakup Otgöz, gündemde yer alan 9 maddeyi meclise sunup karara bağlandı. Mecliste Seydikemer'in imar durumu da konuşuldu.


Okunma Sayısı: 692