AK PARTİ MKYK ÜYESİ DR. KAYA VE KAYSERİ MİLLETVEKİLİ KARAYEL, YANGIN BÖLGESİNDE


AK PARTİ MKYK ÜYESİ DR. KAYA VE KAYSERİ MİLLETVEKİLİ KARAYEL, YANGIN BÖLGESİNDE

AK Parti MKYK Üyesi Dr. Fatma Betül Sayan Kaya ve AK Parti Kayseri Milletvekili Dr.İsmail Emrah Karayel, Seydikemer’in Çökek Mahallesine gelerek yangın bölgesinde incelemelerde bulundular. Kaya ve Karayel daha sonra Yayla Çobanisa ve Bekçiler Mahallelerinde evleri yanarak kullanılamaz hale gelen vatandaşları ziyaret etti.

Seydikemer’de yangın felaketinin yaşandığı Çökek Mahallesine gelen AK Parti MKYK Üyesi Dr. Fatma Betül Sayan Kaya ve AK Parti Kayseri Milletvekili Dr.İsmail Emrah Karayel, yangının son durumuyla ilgili Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’den bilgi aldı. AK Parti MKYK Üyesi Kaya ve AK Parti Kayseri Milletvekili Karayel, soğutma çalışmalarının yapıldığı yangın bölgesinde Başkan Otgöz, Seydikemer Belediyesi Kurum Müdürleri, AK Parti İlçe Başkanı Salih Gümüş ve muhtarlarla incelemede bulundular. Bayır Mahallesinde kurulan koordinasyon bölgesine giderek vatandaşlarla da bir araya gelen AK Parti MKYK Üyesi Kaya ve AK Parti Kayseri Milletvekili Karayel, vatandaşların taleplerini dinledi.

EVLERİ YANAN VATANDAŞLARIN ACISINI PAYLAŞTILAR

Çökek Mahallesindeki yangın bölgesi ziyaretinin ardından AK Parti MKYK Üyesi Kaya ve AK Parti Kayseri Milletvekili Karayel;  Başkan Otgöz, Seydikemer Belediyesi Kurum Müdürleri ve AK Parti İlçe Başkanı Salih Gümüş ile beraber dün akşam Yayla Çobanisa Mahallesinde meydana gelen yangın sonucu evleri yanarak kullanılamaz hale gelen yangınzedeler ile geçtiğimiz haftalarda Bekçiler Mahallesinde evleri yanarak kullanılmaz hale gelen vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Vatandaşların acısını paylaşan AK Parti MKYK Üyesi Kaya, tüm Seydikemer halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.

BAŞKAN OTGÖZ: “YARALARIMIZI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ”

Ziyaretler hakkında bilgi veren Başkan Otgöz; “Milletine hizmet için adanmış bir ömür ile her zaman yanımızda olan hemşehrimiz AK Parti MKYK Üyemiz Dr.Fatma Betül Sayan Kaya, Kayseri Milletvekilimiz Dr.İsmail Emrah Karayel, Kurum Müdürlerimiz, İlçe Başkanımız Salih Gümüş, Parti Üyelerimiz ve Muhtarlarımız ile birlikte Çökek Mahallemizin yangın bölgelerinde incelemelerde bulunduk. Kontrol altına alındıktan sonra söndürülüp soğutma çalışmaları devam eden orman yangınlarımız Allah’ın izniyle en kısa zamanda son bulacak. El birliği ile yaralarımızı inşallah en kısa sürede hep birlikte saracağız.

Çökek Mahallemizdeki yangın bölgesini incelemenin ardından Yayla Çobanisa Mahallemiz ve Bekçiler  yangın bölgesinde incelemelerde bulunduk. Kontrol altına alındıktan sonra söndürülen ve soğutulan yangın bölgemizde evleri yanan vatandaşlarımızla bir aradaydık. Gerekli çalışmalar başladı. El birliği ile yaralarımızı inşallah en kısa sürede hep birlikte saracağız” dedi. 


Okunma Sayısı: 1661