Ünlü oyuncu Furkan Kızılay da bölgedeki ekiplerle birlikte Yeşil Vatan’ı korumak için canla başla çalıştı.


OYUNCU FURKAN KIZILAY, SEYDİKEMER’DE KAHRAMANLARA DESTEK VERDİ

Seydikemer’in Çökek ve Dere Mahallelerindeki orman yangınlarını söndürmek için ünlü oyuncu Furkan Kızılay da bölgedeki ekiplerle birlikte Yeşil Vatan’ı korumak için canla başla çalıştı.

Seydikemer’in Çökek ve Dere Mahallelerindeki orman yangınları Seydikemer Belediyesi, Seydikemer Kaymakamlığı, Orman İşletme Müdürlüğü, İtfaiye ekipleri, STK temsilcileri, yardıma gelen ilçe belediye ekipleri ve gönüllü vatandaşların büyük mücadelesiyle 4 günün sonunda kontrol altına alınarak soğutma çalışmaları yapılıyor.

 Yangının geniş bir alana yayıldığı günlerde İstanbul’dan arkadaşlarıyla birlikte yangın bölgesine koşan Çocuklar Duymasın dizisinin Havuç’u Furkan Kızılay, gerek yangın koordinasyon merkezinde çalıştı, gerekse sahada alevlere karşı savaştı. Yangın bölgesinde çalışan ekiplere ve gönüllülere gerekli ekipmanları ulaştıran Kızılay, zaman zaman itfaiye ekiplerine yangın söndürmede yardımcı oldu.

Yangın bölgesinde canla başla çalışan Furkan Kızılay’a teşekkür eden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Seydikemer’imizin Çökek Mahallesinde çıkan orman yangını dün akşam saatlerinde kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmalarımız devam ediyor. Burada adeta bir seferberlik yaşadık. Beton firması şirketlerinden gönüllü vatandaşlarımıza, iş adamlarından çevre ilçe belediyelerimize kadar herkese teşekkür ediyorum. Tabi ki bu mücadelede İstanbul’dan gelerek buradaki herkese destek olan oyuncu Furkan Kızılay ve arkadaşlarının desteği yadsınamaz. Kendisi burada çalışanlara moral olmuştur. Yangın bölgesinde ihtiyaç duyulan her yere koşmuştur. Ben tüm Seydikemer halkımızın adına kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. 


Okunma Sayısı: 1549