Seydikemer’li kadınlar Seydikemer Muhtarlar Derneği, Seydikemer Belediyesi ve Seydikemer Kaymakamlığının katkılarıyla düzenlenen yemekte buluştular.


8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Seydikemer’li kadınlar Seydikemer Muhtarlar Derneği, Seydikemer Belediyesi ve Seydikemer Kaymakamlığının katkılarıyla düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Seydikemer Muhtarlar Derneği, Seydikemer Belediyesi ve Seydikemer Kaymakamlığının katkılarıyla Gerişburnu mahallesi mesire alanında düzenlenmiş olan yemekte Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer İlçe Kaymakamı Haktan Gökçekuyu ile birlikte Seydikemer’li kadınlara karanfil dağıtarak günlerini tebrik ettiler. Ayrıca programda Aziz Şehitlerimiz de anılarak şehitlerimiz için dua edildi.

Başkan Otgöz, bu özel günde bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada; "Kadınlar, bizim için her zaman özverinin, sevginin, merhametin, şefkatin kaynağı ve simgesi olmuştur. Temennimiz, bayanların yüzü hep gülsün, evlerinde her daim sevgi ve muhabbet olsun. Toplumsal hayatta önemli roller üstlenen kadınlarımızın hak ettikleri konuma gelmeleri, geleceğe güvenle bakmaları, sevgi ve hoşgörü ile yetiştirdikleri nesillerin mutluluklarının ve başarılarının ilk şartıdır. Son günlerde ülkemizde gündeme gelen kadına yönelik şiddetin önlenmesi yine kadınlarımızın çocuklarını sevgi, saygı ve hoşgörülü bir yaklaşımla yetiştirmesinin çok önemli olduğuna inanıyorum. Kadınlarımız milletimizi geleceğe taşıyan evlatlarımızı yetiştirdikleri gibi, siyaset, ekonomi, iş hayatı ve pek çok alanda çok önemli görevler üstlenmektedirler. Özel günler, bir gün yad edilecek günler değil. Nasıl ki Anneler Gününde, Babalar Gününde anne-babalar bir gün değil her gün anılıyorsa, kadınlarımız da her gün anılacak. Hem evde çalışan hem de iş yerinde çalışan bayanlar olarak sizlerin yükü daha da ağır. Bizde her zaman olduğu gibi bugünde kadınlarımızın yanındayız. Bu vesileleyle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü canı gönülden kutluyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum, dedi.

Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven seçildiğimiz günden beri hiçbir şeye duyarsız kalmadığımız gibi bugün de kalmadık yarın da kalmayacağız.  Her zaman bize desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımıza, Belediye Başkanıma ve Muhtarlarıma şahsım yönetim kurulu üyelerim adına teşekkür eder tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutlarım. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ederim dedi.

Düzenlenmiş olan yemek programına Seydikemer İlçe Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, Mahalle Muhtarları ve Seydikemer’li kadınlar katıldı.

Program sonunda toplu hatıra fotoğrafı çekilerek program son buldu.


Okunma Sayısı: 1743