Muğla’nın Seydikemer İlçesinde Kayadibi mahallesi Şehit Er Feruz Zorlu İlk ve Ortaokulu kütüphane açılışı kurdele kesimi yapılarak gerçekleştirildi.

Muğla Alabalık Yetiştiricileri Birliği, Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Kayadibi Mahalle Muhtarlığı ve hayırseverlerin katkılarıyla yaptırılan Kütüphanenin açılışı kurdele kesimi yapılarak gerçekleştirildi.

Kütüphane açılışına Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Türkan, Muğla Alabalık Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüseyin Yıldırım ve  2. Başkanı Adem Camuz, Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San, İlçe Tarım Ve Orman Müdürü Engin Maraşlı, İlçe Kurum Müdürleri, Kayadibi Mahalle Muhtarı Yusuf Özbek, Mahalle Muhtarları, Kayadibi mahallesi Şehit Er Feruz Zorlu İlk ve Ortaokulu Öğrencileri ve vatandaşlarımız katılım sağladı.