Okulun yolları Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kilit parke taşı ile döşeniyor. Seydikemer Belediyesi, şehir merkezindeki imkân ve hizmetlerin tamamını kırsal mahallelere de götürüyor. Hizmetin eşit dağıtılmasını amaçlayan belediye, şehir merkezinde olduğu gibi kırsal mahallelerde de hummalı bir çalışma yürütüyor.

Seydikemer Belediyesi, ilçenin her noktasında yaşayan vatandaşların daha iyi hizmet alması için gece gündüz demeden çalışıyor. Mahalle olan köylerde kilitli parke taşı çalışmaları, stabilize yol çalışmaları, yol onarım çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Geçtiğimiz yıl temeli atılan ve kısa bir zamanda bitirilerek ilçemize kazandırılan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun yolu, aynı zamanda İmamhatip okulunun yolu Kilitli parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kilitli parke çalışmaları kapsamında Yüksekokul bahçeside Kilitli parkeyle kaplanacak.