Seydikemer Belediyesi Fen işlerine bağlı ekipler, stabilize yol çalışmaları, yol onarımı, roadmix ve kilit parke olmak üzere çalışmalarını sürdürüyor.

Seydikemer Belediyesi Fen işlerine bağlı ekipler, stabilize yol çalışmaları, yol onarımı roadmix ve kilit parke yol çalışmaları olmak üzere 7 ayrı koldan çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

‘Yol medeniyettir’ sözünü dikkate alarak yol onarım ve çalışmalarına devam eden Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 7 ayrı koldan çalışıyor. Seydikemer’in mahallelerinde bozulan ve aşılan yolları onaran ekipler, vatandaşların yüzlerine güldürüyor. Kış aylarının yaklaşmasıyla çalışmalara hız veren ekipler, vatandaşların kış aylarını daha rahat geçirebilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Seydikemer ilçesinin Seki, Temel, Bağlıağaç ve Çatak mahallelerinde stabilize yol çalışmaları aralıksız devam ederken mahallelerin yolları bir bir yapılıyor. Zamanla aşılan, bozulan yollar ise yine Fen işlerine bağlı ekiplerce Roadmix asfalt ile kaplanarak yollar onarımdan geçiriliyor. Sahil Ceylan Mahallesi Ekinciler mevkiine giden asfalt yolun bozulan kısımlar Roadmix asfalt ile kaplanarak onarılıyor.

VATANDAŞIN YÜZÜ GÜLÜYOR

Ekinciler mevkiinde yaşayan Kezban Koyuncu,  “Seydikemer belediyesi sırasıyla yapıyor. Belediyemiz’in işi de zor, her yere yetişmeye çalışıyor. Sevinçliyiz zamanla bozulan yollarımız onarılıyor. Başkanımız bu konulara çok duyarlı. Seydikemer belediyesi Fen işlerine, Başkan Yakup Otgöz’e teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan Seki mahallesinde hummalı bir çalışma sürdüren Fen işlerine bağlı ekipler stabilize yol çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Mahalle sakinleri ise yol çalışmalarından memnun olduklarını dile getirerek; “Yollarımız bir bir onarılıyor. Seydikemer belediyesine ve çalışanlarına, Yakup başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.