YİĞİT VE ŞİMŞEK İSMİ YAŞATILACAK


YİĞİT VE ŞİMŞEK İSMİ YAŞATILACAK

Belediyemiz Şubat Ayı toplantısında geçtiğimiz yıl vefat eden meclis üyelerimiz Yusuf Yiğit ve Hasan Şimşek’in isimlerinin yaşatılması için ilçedeki bir parka, cadde veya sokağa isimlerinin verilmesi kararlaştırıldı.

Belediyemiz 2021 yılı Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı saat 14.00’de Şehit Gürcan Akan İlköğretim Okulu Konferans Salonunda gerçekleşti. Belediye Başkan’ımız Yakup Otgöz başkanlığında yapılan Şubat Ayı meclis toplantısında 10 gündem maddesi görüşülüp oy birliği ile karara bağlandı.

Meclis toplantısında geçtiğimiz yıl vefat eden meclis üyeleri Yusuf Yiğit ve Hasan Şimşek’in isimlerinin yaşatılması amacıyla ilçede belirlenen bir parka ve cadde veya sokağa isimlerinin verilmesi oy birliği ile meclisten geçti.

Belediyemiz Meclisinde İmar Komisyonu tarafından hazırlanan 5, 6 v 7’nci gündem maddeleri de sırasıyla görüşüp oy birliği ile karara bağlandı. Buna göre; Seydikemer İlçe merkezi sınırları içerisinde bulunan Kara Yolları Genel Müdürlüğüne ait bölünmüş yol ile Kadıköy-Saklıkent kavşağı ile yeni yapılmakta olan Devlet Hastanesi bölgesinde yapılacak kavşaklar arasında kalan kısmına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan isminin verilmesi kararlaştırıldı.

Seydikemer İlçe sınırları içerisinde bir caddeye dönemin Milletvekili Ali Boğa’nın isminin verilmesine dair rapor görüşülüp oy birliği ile meclisten geçti. Seydikemer İlçe merkezi sınırları içerisinde bulunan Kara Yolları Genel Müdürlüğüne ait bölünmüş yol ile Kaş-Uğurlu kavşağı ile Kadıköy-Saklıkent kavşakları arasında kalan kısmına Dr. Devlet Bahçeli isminin verilmesine dair rapor görüşülüp oy birliği ile meclisten geçti.

Mali Hizmetler Müdürlüğüne ait mülkiyeti Belediyemize ait olan eski kaymakamlık binası içinde bulunan odalardan bir odasını kirası mukabilinde Atatürkçü Düşünce Derneğine bağlı Kemer Belediyesi Yunus Nadi Abalıoğlu kütüphanesine tahsis edilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Meclis toplantısında diğer gündem maddeleri görüşülüp oy birliği ile karara bağlandı.


Okunma Sayısı: 1337