Seydikemer Belediyesi Asfaltlama Çalışmalarına Devam Ediyor

SAKLIKENT YOLUNA SICAK ASFALT SEYDİKEMER BELEDİYESİ’NDEN

Seydikemer  Belediyesi  Kayadibi mahallesi ile  Saklıkent Kanyonu arasındaki 3 Bin200 metrelik yolu sıcak asfalt yaptı.

Seydikemer Belediyesi tarafından tüm mahallelerde yapımına devam edilen  stabilize, parke ve asfalt çalışmalarına sıcak asfaltta eklendi. Her yıl binlerce turistin uğrak yeri olan Saklıkent Kanyonu’na giden yolun 3 Bin 200 metrelik son kısmını Seydikemer Belediyesi sıcak asfalt yaptı. Çok kısa bir süre içerisinde sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayan Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personeli bir yandan da diğer mahallelerde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Seydikemer de kış aylarında yoğun bir çalışma programı uygulayan Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personeli 65 mahalle de hizmet vermeye devam ediyor. Bazı mahalleler de yol açma çalışması yapan ekipler bazı mahalleler de parke ve asfalt yapımı için altyapı çalışmalarını devam ettiriyorlar. Bir yandan  parke çalışması yapan Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personeli bir yandan da asfalt dökmeye devam ediyorlar.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş, Kayadibi mahallesi ile  Saklıkent Kanyonu arasındaki 3 Bin200 metrelik yolda sıcak asfalt çalışmalarını yerinde görmek üzere bölgeye gittiler. Yapılan çalışmaları yerinde gören Başkan Otgöz; turizm sezonundan önce yolu tamamladık, dedi.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz yaptığı açıklama da : 3200 metre olan bu yolun Saklıkent’e kadar kalan kısmı bizimdi. Turizm sezonu başlamadan önce sıcak asfalt yapmaya karar verdik, ihalesini yaptık.  Allahın izniyle yolumuz bitti rahatlıkla milletimiz Saklıkent’e gidip gelecek. Yollarımızda büyüdü. Önce 5- 6 metre olan yolumuzu 7.5 metreye çıkardık ve güzel bir yol oldu.  İnşallah vatandaşlarım Saklıkent’e çok rahatlıkla gidip gelebilir,dedi.

Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş ise yaptığı açıklama da: Yolun daha önceki kısmı Büyükşehir tarafından asfalt yapılmıştı. Bu kısım da Büyükşehir yasası ile Seydikemer’e ayrıldı. Belediye Başkanım da güzel bir yol olsun diye sıcak asfalt yapmaya karar verdi. İncelediğimiz kadarıyla gerçekten güzel olmuş. Kayadibi mahallemize hayırlı olsun. Aynı zamanda Turistik bölge olduğu için yapılması şarttı. Ben Belediye Başkanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum dedi.