Tarım Kredi Kooperatifleri Marketleri’nin 317'nci Şubesi Seydikemer'de dualar eşliğinde açıldı.


 Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından ülke genelinde açılmaya başlayan Tarım Kredi Kooperatifleri Marketleri’nin 317'nci Şubesi Seydikemer'de dualar eşliğinde açıldı. Açılışa katılan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; "Bin bir emekle çiftçilerimizin yetiştirdiği ürünleri uygun fiyatlarla tüketiciyle buluşturan Tarım Kredi Market’i Seydikemerimize hayırlı olsun" dedi.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri’nin doğrudan üreticiden aldığı doğal ve kaliteli ürünleri hesaplı fiyatlarla vatandaşlara ulaştıran Tarım Kredi Kooperatif Market hizmet ağına bir yenisini daha ekledi. Seydikemer'de Cumhuriyet Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde kurulan Tarım Kredi Kooperatif Market’in açılışına; Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Ali Türkan ve Mustafa Karakuş, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, market yetkilileri ve çalışanları ile vatandaşlar katıldı. 

Dualar eşliğinde açılan marketin açılış kurdelesini Başkan Otgöz ve diğer katılımcılar kesti.

ılışta konuşan Başkan Otgöz marketin üretici ve tüketici arasında bir köprü vazifesi göreceğini belirterek; "Uygun fiyat ve kaliteli ürünleriyle adından söz ettiren Tarım Kredi Kooperatif Marketi Seydikemer'de yaşayan vatandaşlarımızın hizmetine açıldı. Binbir emekle çiftçilerimizin yetiştirdiği ürünleri uygun fiyatlarla tüketiciyle buluşturan Tarım Kredi Kooperatif Market’i Seydikemerimize hayırlı olsun" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Otgöz, İlçe protokolü ve kapıda bekleyen kalabalık marketi gezip hem ürünleri inceledi hem alışveriş yaptı.


Okunma Sayısı: 2392