BAŞKAN AKDENİZLİ: SÖZ VERDİK YERİNE GETİRİYORUZ


SEYDİKEMER’DE MODERN KAPALI PAZAR YERİİÇİN İLK KAZMA VURULDU

BAŞKAN AKDENİZLİ SÖZÜNÜ YERİNE GETİRİYOR

 

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli tarafından geçtiğimiz aylarda verilen Seydikemer ilçesine ait modern kapalı pazar yeri projesi yapımı, kesilen kurban ve dualarla ilk kazma vurularak bugün başladı. Seydikemer Belediye Başkanı B.Önder AKDENİZLİ, Belediye başkan yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen ve Birim müdürleri ile Kapalı Pazar yerinde incelemelerde bulundu.

 

Seydikemer İlçesinde vatandaşlar yaz ve kış aylarında alışverişlerini konforlu bir ortamda yapma imkanına kavuşacak. Seydikemer'i geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçiren Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, göreve geldiği günlerde verdiği "Kapalı Pazar Yeri" sözünü kısa zamanda yerine getiriyor. 

Seydikemer'de mevcut Pazar alanının günümüz şartlarında yeterlİ olmamasından dolayı Kapalı Pazar Yeri Projesini hayata geçiren Seydikemer Belediyesi, projenin çalışmalarını tamamladı. Cumhuriyet Mahallesi 3 bin 400 metrekare alan üzerine yapılacak kapalı Pazar yeri aynı zamanda düğün salonu olarak da kullanılabilecek. 

 

BAŞKAN AKDENİZLİ: SÖZ VERDİK YERİNE GETİRİYORUZ

 

Projeyle ilgili açıklama yapan Seydikemer Belediye Başkanı B.Önder AKDENİZLİ ; “Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz.

Kapalı Pazar yerimizi yüklenici firmaya bugün teslim ettik. Hafriyat işlemleri başlıyor. 

Cumhuriyet Mahallesinde yapacağımız Kapalı Pazar Yerinde güneş enerjisi panelleri de olacak. 

Çok yönlü kullanacağımız Pazar yerini en kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

 


 


Okunma Sayısı: 139