SEYDİKEMER BELEDİYESİ DESTEK OLDU


SEYDİKEMER'DE YEREL RESSAMDAN BİR ESER DAHA

             Seydikemer Kaymakamız Sayın Ayhan YAZGAN ve Belediye Başkanımız Sayın Yakup OTGÖZ'ün katkılarıyla  yapılan; Likya Uygarlığını temsil eden sütunlu kapı ve lahitlerin replikaları Seydikemer Kaymakamlığı  hizmet binası önündeki yerini aldı.

            Daha önce Seydikemer Belediye Hizmet binası için yapılan ve ziyaretçilerin beğenisini kazanan sütunlu kapı ve lahitlerin replikaları bu kez Seydikemer Kaymakamlığı için yapıldı. Seydikemer Kaymakamız Sayın Ayhan YAZGAN ve Belediye Başkanımız  Sayın Yakup OTGÖZ'ün  katkılarıyla Ressam ve Heykeltıraş Ali Rıza BAŞARIR  tarafından yapılan ve Likya Uygarlığını temsil eden sütunlu kapı ve lahitlerin replikaları, Seydikemer  Kaymakamlık hizmet binasındaki yerini aldı. İlçemizin tanıtımına çok büyük katkı sağlayacak olan, sütunlu kapı ve lahitlerin replikaları büyük beğeni topladı.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ DESTEK OLDU

          Yaptığı titiz çalışmalar sonucu gerçeğiyle birebir benzer çalışmalara imza atan Ressam ve Heykeltraş BAŞARIR, sütunlu kapı ve lahitlerin replikalarını strafor tekniği ile yaptığını anlattı. Seydikemer Kaymakamlığına Likya döneminin esintilerini yansıtacak olan replikaların hazırlanmasında Seydikemer Belediye Başkanı Yakup OTGÖZ’ün destek olduğunu kaydeden BAŞARIR; “Seydikemer Belediyesi için hazırladığım sütunlu kapı ve lahitlerin replikalarını Seydikemer Kaymakamlık binası için de yaptım. Seydikemer Belediyesi bu tarz çalışmalara verdiği destekle örnek oluyor. Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup OTGÖZ başta olmak üzere destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 


Okunma Sayısı: 1151