AK Parti Muğla Milletvekilimiz Mehmet Yavuz Demir Tufanlar Dinlenme Tesisinde Seydikemerli muhtarlarımız ile bir araya geldi.


AK Parti Muğla Milletvekilimiz Mehmet Yavuz Demir Tufanlar Dinlenme Tesisinde Seydikemerli muhtarlarımız ile bir araya geldi.
📌Milletvekilimiz Mehmet Yavuz Demir, "Çalışkan bir belediye başkanımız ve ilçe başkanımız var. En kısa zamanda Seydikemer daha yaşanılabilir modern bir hale gelecektir" dedi.
📌AK Parti Muğla Milletvekilimiz Mehmet Yavuz Demir, Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, AK Parti Seydikemer Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker, Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkan Vekilimiz Halil Aydın ve Muhtar, Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası BaşkanI Mehmet Hadi Çakıroğlu Süt Birliği Başkanı Turgut Tokmak ve AK Parti Fethiye ve Seydikemer İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
📌 Sosyal mesafeye dikkat edilerek gerçekleşen toplantıda AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, muhtarlarımıza tek tek söz vererek sorunları dinleyip gerekli birimlerle irtibat sağladı.
📌 Milletvekilimiz Mehmet Yavuz Demir Seydikemer'in sorunlarının çözümü için ilgili birim ve bürokratlarla irtibatta olduklarını kaydederek şunları söyledi: "Seydikemer ile ilgili sorunları en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız. Gerekli birimle ve bürokratlarla iletişim halindeyiz. Seydikemer bizim için değerli bir ilçe. Çalışkan bir belediye başkanımız ve ilçe başkanımız var. Seydikemer'e gönül vermiş, Seydikemer'i seven kardeşlerimiz inşallah en kısa zamanda Seydikemer daha yaşanılabilir modern bir hale gelecektir" dedi.
📌 Toplantının ardından Milletvekilimiz Mehmet Yavuz Demir, Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz ve diğer yetkililer, Seydikemer Gerişburnu Mahalle Muhtarımızın vefat eden kardeşine taziyede bulundu. Daha sonra 150 yataklı Seydikemer Devlet Hastahanesinin inşaatını incelediler.


Okunma Sayısı: 1496