BAŞKAN AKDENİZLİ: “ATALARIMIZIN EMANETİNE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ”


GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİNDEN BAŞKAN AKDENİZLİ'Yİ GURURLANDIRAN HEDİYE

BAŞKAN AKDENİZLİ: “GAZİLERİMİZİN VE ŞEHİT AİLELERİMİZİN HER DAİM DESTEKÇİSİYİZ”

Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli’yimakamında ziyaret eden Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hediyesi duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla şanlı bayrağımızı hediye eden Dernek Başkanı Namık Ünal’a teşekkür eden Başkan Akdenizli; “Ülkemizi canı pahasına koruyan Gazilerimizden böylesine anlamlı bir hediyeye layık görülme, beni son derece gururlandırdı” dedi.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. Yıl dönümü nedeniyle Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ve Yönetim Kurulu Üyeleri Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’yi ziyaret etti.

Gaziler ve şehit ailelerini makamında ağırlayan ve yakından ilgilenen Başkan Akdenizli, talepleri dinledi. Şehit ve gazi ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını dile getiren Başkan Akdenizli, maddi ve manevi her türlü desteği vereceklerini söyledi. Başkan Akdenizli; “Bizlere düşen görev, şehitlerimizin ve gazilerimizin miraslarına, temsil ettiği manaya sahip çıkmak ve ülkemizi dünyanın en güçlü ülkeleri arasına sokmaktır” dedi.

BAŞKAN AKDENİZLİ: “ATALARIMIZIN EMANETİNE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ziyaret sırasında, Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye Ay Yıldızlı Türk bayrağı hediye etti. Bu anlamlı hediye karşısında duygulanan Başkan Akdenizli; “Vatanımızın her karış toprağını canını siper ederek koruyan şehit ve gazilerimizden Allah razı olsun. Ülkemizi canı pahasına koruyan Gazilerimizden böylesine anlamlı bir hediyeye layık görülme, beni son derece gururlandırdı. Şanlı bayrağımızın özgürce ülkemizde dalgalanması için her Türk evladı, Atalarımızın emanetine sahip çıkmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. Yıldönümü nedeniyle Başkan Akdenizli’ye bayrak hediye ettiklerini belirten Namık Ünal; “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 85. Yıl dönümünde minnetle, şükranla anıyoruz. Bizlere bahşettiği Cumhuriyetin, ilelebet bekçisi olmaya, koyduğu ilke ve inkılapları sonuna kadar savunmaya söz veriyoruz. Ruhu şad olsun” dedi.


Okunma Sayısı: 244