Süper Lig hakemlerinden Beşkazalı Emre Kargın, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye ziyarette bulundu.

BEŞKAZALI HAKEM EMRE KARGIN, BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Süper Lig hakemlerinden Beşkazalı Emre Kargın, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’yeziyarette bulundu.

Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından 2023-2024 futbol sezonu devre arası klasman hakemleri açıklanmış, Beşkazalıhakem Emre Kargın, Süper Lige yükselen hakemler arasında ismini yazdırmıştı.

Beşkazanın gururu olan hakem Emre Kargın, 31 Mart yerel seçimleri sonrası yeniden seçilen Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Hakem Kargın, imzalı hakem formasını Başkan Akdenizli’ye takdim etti.

Oldukça samimi bir atmosferde geçen ziyarette hakem Emre Kargın, Başkan Akdenizli’ye başarılar diledi.

Başkan Akdenizli ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “HemşehrimizBeşkaza’nın gururu Süper Lig hakemlerindenEmre Kargın ve ailesi, hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunup imzalı hakem formasını hediye etti. Nazik ziyaretlerinden ve anlamlı hediyelerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Türkiye’de futbolun zirvesinde Süper Lig’de düdük çalmasından dolayı gurur kaynağımız olan Kargın’a başarılar diliyorum” dedi.