Belediye Başkanı Yakup Otgöz, vatandaşların sıkıntılarını dinlemek için her hafta mahalle gezileri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Yakup Otgöz,AK Parti İlçe Başkanı Ecz.Salih Gümüş ve yönetim kurulu  üyeleri ile birlikte vatandaşların sıkıntılarını dinlemek için  her hafta mahalle gezileri gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu hafta Boğalar, Yayla Patlangıç, Yayla Ceylan, Yayla Temel, Yayla Seki mahalle ziyaretleri kapsamında muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen Seydikemer Belediye Başkanı  Yakup Otgöz, vatandaşların öneri ve talepleri dinledi.

Gezdiği mahallelerde oldukça samimi karşılanan Başkan Otgöz, yürütülen hizmetler ve projeler hakkında bilgi vererek vatandaşın sıkıntılarını dinledi. Başkan Otgöz" Sadece bugüne değil geleceğe de yatırım yapıyoruz, amacımız mahallerimize daha hızlı ve kaliteli hizmet götürmek bunun için bu ziyaretlerin önemi bizim için büyük. Hemşerilerimizin fikrini alarak daha sağlıklı çalışmalar yapıyoruz. İlçemizin sorunlarını onlarla birlikte fikir alışverişi yaparak yönetmeye çalışıyoruz. Vatandaşımızın görüşü bizim için çok önemli bir araya gelerek istişare yapıyoruz yaptığımız hizmetlerde onlarında emeği var" diye konuştu. Birisi merkez diğeri toplar mevkiinde olmak üzere 2 tane köprünün temelinin 1 ay içerisinde atılacağını ve 2018 yılı Haziran ayına kadar tamamlanacağını söyledi. Belediye hizmet binası ve Hükümet konağının Şehit Gürcan Akan İlkokulunun alanına  yapılacağını belirtti. Seydikemer merkezde imar çalışmalarının devam ettiğini, hükümet konağının 3 katlı olacağını ve temelinin en kısa sürede atılacağını belirtti. Devam eden tüm projelerin Seydikemer’e yakışır olacağını belirtti.