Seydikemer Belediye Başkanı Yakup OTGÖZ, mahalle ziyaretlerinde bulundu vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.


Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz beraberinde başkan yardımcıları Ramazan Kaynak ve Mustafa Karakuş, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ,Belediye Meclis üyeleri Harun Hıra,Bahri Boğa,Yusuf Bağırcı, Fen İşleri Müdürü Muharrem Gökcen ile birlikte, mahalle ziyaretlerinde bulundu. İlk olarak Yayla Patlangıç Mahallesini ziyaret eden Başkan Otgöz ve beraberindekiler daha sonra sırasıyla; Yayla Eldirek, Kınık, Dont, Yayla Gökben, Yayla Karaçulha,Yayla Çobanisa, ve Boğalar   Mahallelerini ziyaret ettiler. Ziyaretlerde Başkan Otgöz ve beraberindekiler, mahalle muhtarları ve vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. 

Her gittikleri mahallede büyük bir teveccüh ile karşılaşan Başkan Otgöz, Seydikemer Belediyesinin çalışmaları ve yapılacak projeler hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Seydikemer Belediyesine yapılan her türlü talep ve istekleri değerlendirdiklerini belirten Başkan Otgöz, her mahalleye eşit hizmet götürdüklerini anlattı. 

Mahalle Muhtarlarının ve vatandaşların taleplerini not alan Başkan Otgöz; “Hizmet için çıktığımız bu yolda, eksikliklerimizi zamanla tamamlamak için belediye olarak gece gündüz çalışıyoruz. 65 mahallemizi eşit ve yerinde hizmetle buluşturuyoruz. Tabi ki burada siz vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın taleplerini ön planda tutuyoruz. Seydikemer’in sorunlarını yerinde tespit etmek için ziyaretlerimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. 



Okunma Sayısı: 531