BAŞKAN OTGÖZ: “BİRLİĞİMİZ VE BEREKETİMİZ DAİM OLSUN”


BAŞKAN OTGÖZ, AŞURE İKRAMINDA BULUNDU

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen Aşure Günü’nde, Pazar Yerinde hazırlanan stantta, vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Bereket ve birliğin sembolü olan Muharrem Ayı’nın en güzel örneği, huzur kenti Seydikemer’de de yaşandı. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün talimatı üzerine Pazar Yerinde kurulan stantta Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Ramazan Kaynak, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, Meclis üyesi Yusuf Bağırcı ve Levent Tosun vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikram etti. Aşure ikramına Belediye Birim Müdürleri de katıldı.

BAŞKAN OTGÖZ: “BİRLİĞİMİZ VE BEREKETİMİZ DAİM OLSUN”

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği aşure stadında aşure ikramının ardından bir süre vatandaşlarla sohbet eden Başkan Otgöz; “Bugün Seydikemer’de birliğin, bereketin, bolluğun simgesi Muharrem Ayında vatandaşlara aşure ikramında bulunduk. Rabbim bu ayda oruç tutan vatandaşlarımızın inşallah oruçlarını kabul eder. Birliğimiz, beraberliğimiz her zaman daim olsun, aşuremiz, sofralarımız bereketli olsun” ifadelerini kullandı.

 

 


Okunma Sayısı: 1085