BAŞKAN AKDENİZLİ: “7 GÜN 24 SAAT HİZMET EDİYORUZ”


BAŞKAN AKDENİZLİ'DEN ZABITA HAFTASI MESAJI  

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 1-7 Eylül Zabıta Haftası ve Zabıta Teşkilatı’nın 197’nci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. 

1826 yılında kurulan, köklü bir geçmişe sahip olan, vatandaşların huzur ve güvenini sağlayan Zabıta Teşkilatı’nın 197’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan, ilçemizde huzur ve güven ortamının sağlanmasında canla başla çalışan Zabıta Ekiplerimiz, belediyemizin görünen yüzü, vatandaşlarımıza dokunan elimizdir. Belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi gören Zabıta Ekipleri, güler yüzü ile halkımızın gönlünde yer edinmeyi başarmıştır. 

BAŞKAN AKDENİZLİ: “7 GÜN 24 SAAT HİZMET EDİYORUZ” 

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; “Millete efendilik yoktur. Ona hizmet etmek vardır. Bu millete hizmet eden onun efendisi olur.” Sözlerinde olduğu gibi Zabıta Ekiplerimizle milletimize, halkımıza 7 gün 24 saat hizmet ediyoruz.  

Merhamet dolu kalpleriyle ekiplerimiz; kimi zaman vatandaşların hizmetine koşarken kimi zaman da yardıma muhtaç can dostlarımızın yardımına koşmaktan geri durmamaktadır. 

Sahada yaptığımız tüm uygulamalar ve denetimlerimizle vatandaşlarımızın sağlığı, huzur ve esenliği için gece gündüz demeden, özverili bir şekilde sevgi ve hoşgörüyle halkımızın yanında ve hizmetindeyiz. 

Bu duygu ve düşüncelerimle; başta Seydikemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’müzdeki çalışma arkadaşlarım olmak üzere bütün zabıta teşkilatımızın Zabıta Haftası’nı kutluyor, başarılarının daim olmasını diliyorum.”


Okunma Sayısı: 347