BAŞKAN AKDENİZLİ; “EKSİK OLAN OKULLARIMIZ BİRER BİRER TAMAMLANIYOR”


BAŞKAN AKDENİZLİ: “MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ HAYIRLI OLSUN”

BAŞKAN AKDENİZLİ; “EKSİK OLAN OKULLARIMIZ BİRER BİRER TAMAMLANIYOR”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, inşaat çalışmalarında sona yaklaşılan 16 Derslikli Anadolu Lisesi ile kazı çalışmalarının başladığı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Seydikemer yatırımlarla büyümeye devam ediyor. Seydikemer’in uzun zamandır beklediği 16 Derslikli Anadolu Lisesi inşaatı binası hızla yükselirken, ihalesi yapılan ve müteahhide yer teslimi yapılan 16 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde inşaat çalışmaları başladı. Anadolu Lisesi’nin yaklaşık 1 ay sonra inşaat çalışmaları sona ereceği, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin de 1 yıl içerisinde tamamlanacağı öğrenildi.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, beraberinde Başkan Yardımcısı Muharrem Gökcen, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, Belediye Meclis Üyesi Harun Hıra, Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü İlkay Şumur ile birlikte inşaat çalışmaları devam eden 16 Derslikli Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Akdenizli ayrıca inşaat çalışmaları başlayan 16 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’yle ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “İlçemizde heyecanla beklenen 16 Derslikli Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nin ihalesi yapılıp, müteahhide yer teslimi gerçekleşti. 1 yıl iş bitirme süresi var ama müteahhit Adem Bey’den aldığımız söz doğrultusunda inşallah çok daha kısa sürede kendileri inşaatı yapıp, bizlere teslim edecekler. Seydikemer’imizin eksiklikleri birer birer çözülüyor. Eksik olan okullarımız birer birer tamamlanıyor. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizi temelini Milletvekillerimiz Kadem Mete ve Yakup Otgöz’ün katılımıyla yapacağız. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin içinde MESEM Çıraklı Eğitim Merkezi de yer alıyor. İlçemizde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olmadığı için öğrencilerimiz Fethiye’ye gitmek zorunda kalıyorlardı. Bu durum hem öğrencilerimizi hem ailelerini oldukça zorluyordu. Çıraklı Merkeziyle birlikte bu sorun da çözülmüş olacak” diye konuştu.

Eğitime yapılan yatırımın, geleceğe yapılan yatırım olduğunu belirten Başkan Akdenizli, Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, geçmiş dönem milletvekilimiz Mehmet Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan’a, şu andaki milletvekillerimiz Kadem Mete ve Yakup Otgöz’e çok teşekkür ediyorum. Onların çok büyük katkılarıyla bu okulun ihalesi yapıldı. Aynı zamanda geçmiş dönemdeki ilçe başkanımıza ve şu andaki İlçe Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İlkay Şumur, göreve geldiği günden bu yana güzel işlere imza atıyor. İnşallah daha güzel işleri yapmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü; “Sevdamız Seydikemer’in eğitimde hak ettiği yere ulaşması için başa Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere; Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, önceki ilçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız hepsi var gücüyle çalıştı. Seydikemer eğitim öğretimde hak ettiği yeri alacaktır” dedi.

Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü İlkay Şumur; “Başkanıma ve Başkanlarıma çok teşekkür ediyorum. Anadolu Lisesi’ne bu yıl itibariyle geçiyoruz. Temeli atılan 16 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin içerisinde MESEM yani Çıraklık Eğitim Merkezi de var. Bütün ihtiyaçlar tamamlanacak, Seydikemer hak ettiğinin üzerine çıkacak” dedi.


Okunma Sayısı: 271