BAŞKAN AKDENİZLİ, AK PARTİ BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI


BAŞKAN AKDENİZLİ, PARTİLİLERLE BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN AKDENİZLİ, AK PARTİ BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığınca düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen programda konuşan Başkan Akdenizli; “Hep birlikte Seydikemer’imize hizmet etmeye devam edeceğiz” diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. 

Kurban Bayramı dolayısıyla bayramın birinci günü Seydikemer Teras Restaurantta düzenlenen Bayramlaşma programına; AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilatı ve çok sayıda partili katıldı.

Vatandaşların da katılım gösterdiği programın açılış konuşmasını Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü yaptı. 

Bayramlaşma programında konuşan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Artık mutluyuz, gururluyuz, onurluyuz. Seydikemer’imizden bir milletvekilimiz var. İnşallah hep birlikte Seydikemer’imize hizmet etmeye devam edeceğiz. Tekrar hepiniziKurban Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Muğla’ya ve ilçelerine AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete ile hizmet edeceklerini belirterek, yapılacak olan projeler ve çalışmalar hakkında partililere bilgi verdi. 14 Mayıs ve 28 Mayıs'taki seçimlerde elde ettikleri başarının da bayramını kutladıklarını dile getiren Milletvekili Otgöz; “Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Seydikemer’imize, Muğla’mıza, ülkemize ve İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.


Okunma Sayısı: 570