BAŞKAN AKDENİZLİ, ESNAF VE VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ


BAŞKAN AKDENİZLİ, ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN AKDENİZLİ, ESNAF VE VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. 

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizliilçedekiesnafları ziyaret etti. Esnafları iş yerlerinde ziyaret eden Akdenizli, vatandaşlarla sohbet etti.

Seydikemer’in gelişmesi ve büyümesi için mücadele eden herkesin görüşüne önem verdiklerini vurgulayan Başkan Akdenizli, Türkiye’nin ikinci yüzyılında Seydikemer için daha çok çalışacaklarını kaydetti. Seydikemer’de yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi veren Akdenizli, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Akdenizli, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, kentin dört bir yanında vatandaşlarla bir araya geleceklerini söyledi. Seydikemer’de birlik ve beraberlik içinde çalışmalara devam edeceklerinin altını çizen Akdenizli; “Bu kentte çalışan, üreten; ilçemizin gelişmesine katkı sunan herkese saygımız sonsuzdur. Seydikemer henüz 9 yıllık bir ilçe olmasına rağmen, yatırımlarla her geçen gün büyüyen, Muğla’nın parlayan bir ilçesi haline geldi. Seydikemer, bereketli toprakları, zengin doğal ve kültürel değerleriyle adeta işlenmeyi bekleyen bir maden gibi. Bizde bu değerli ilçemizi, bugüne kadar yapılan yatırımların üstüne koyarak, daha çok gelişmesi için çalışacağız” dedi.

 

 


Okunma Sayısı: 751