Doğa ve Hayvan Dostları belediye başkan vekili Zeynep Yalçınsoy'u ziyaret etti.

Seydikemer belediye başkan vekili Zeynep Yalçınsoy’u, Muğla Doğa Ve Hayvan Hakları Platformu başkanı Tülay Yıldız, Seydikemer Hayvanları Koruma Derneği başkanı Sevda Bozkurt ve 9 İlçe Hayvanları Koruma Derneği temsilcisi ziyaret etti.

Muğla Doğa Ve Hayvan Hakları Platformu Başkanı Tülay Yıldız, Seydikemer Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Sevda Bozkurt ve ilçe temsilcileri başkan vekili Zeynep Yalçınsoy’a hayvan hakları ve doğa ile ilgili görüş alışverişinde bulunarak projeleri hakkında bilgi verdi. Dernek yöneticileri Seydikemer’de hayvana ve doğaya yönelik yapılan çalışmalar için başkan vekili Zeynep Yalçınsoy’a teşekkür etti.

Seydikemer belediye başkan vekili Zeynep Yalçınsoy yapmış oldukları çalışmalardan dolayı Seydikemer Hayvanları Koruma Derneği başkanı Sevda Bozkurt’a plaket takdim ederek teşekkür etti.