Seydikemer Belediyesi her alanda olduğu gibi Eğitime verdiği desteğe de devam ediyor.

İmam Hatip Okulu ve Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksek Okuluna giden yolun altyapı hazırlıklarını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü personelleri çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Seydikemer merkez Menekşe Mahallesinde bulunan İmam Hatip ve Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksek Okuluna gidecek olan yaya ve araç yolunda altyapı çalışmalarını tamamlayan ekipler yolun silindirle sıkıştırılması işleminden sonra parkesini de yaparak yeni eğitim öğretim yılına hazır edecekler.

Aynı bölgede İmam Hatip Lisesi inşaatındaki çalışmalarda hızla devam ederken o bölgede eğitim gören tüm öğrenciler yapılan bu yolu kullanarak eğitim öğretimlerine devam edecekler.

Menekşe Mahallesinde yaşayan vatandaşlar yapılacak yolun öğrenciler açısından çok iyi olduğunu söyleyerek bölgeye hareketlilik getireceğinden dolayı da Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Belediye Personeline teşekkür ettiler...

Okunma Sayısı: 1903