Seydikemer'e Yapılacak Ulaştırma Çalışmaları Görüşüldü

Seydikemer'e Yapılacaklar Ulaştırma Çalışmaları Görüşüldü

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu ile Belediye Başkanımız Sayın Yakup Otgöz bir araya geldi.Muğla'da genelinde yapılan yol çalışmalarının yanı sıra Seydikemer'e de yapılacak ulaştırma çalışmalarının birçoğunun görüşüldüğünü söyleyen Başkanımız Sayın Yakup Otgöz, " Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu, Muğla Valisi Sayın Orhan Tavlı, Muğla Milletvekilimiz Sayın Mehmet Yavuz Demir, Muğla Milletvekilimiz Sayın Yelda Erol Gökcan, Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarımız; Köyceğiz Belediye Başkanı Sayın Kamil Ceylan, Ortaca Belediye Başkanı Sayın Alim Uzundemir, Yatağan Belediye Başkanı Sayın Mustafa Toksöz, Kavaklıdere Belediye Başkanı Sayın Mehmet Demir, Ula Belediye Başkanı Sayın İsmail Akkaya, Dalaman Belediye Başkanı Sayın Muhammet Karakuş, , İl Başkanımız Sayın Kadem Mete, Karayolları 2. Bölge Müdürü Sayın Arif Çobanoğlu ve Karayolları 13. Bölge Müdürü Sayın İbrahim Yaşar ile birlikte Gökova'da bir araya geldik. Muğla'da genelinde yapılan yol çalışmalarının yanı sıra Seydikemer'e yapılacak ulaştırma çalışmalarının tümünü görüşme imkanımız oldu. Sayın Bakanımıza Seydikemer'e gösterdiği hassasiyet ve ziyareti için teşekkür ediyorum. " dedi.

Devam eden projeleri en kısa zamanda bitirip, Muğlalıların hizmetine sunmanın çabası içerisinde olduklarını vurgulayan Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu, bundan sonra da Muğla'nın ihtiyacı olan projeleri yapmak üzere  çalışacaklarını  dile getirdi.