Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 2021 yılını görevleri başında karşılayan 112 Acil Servis çalışanlarını ziyaret etti.


BAŞKAN OTGÖZ SAĞLIK ÇALIŞANLARININ VE KOLLUK KUVVETLERİNİN YENİ YILINI KUTLADI 

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 2021 yılını görevleri başında karşılayan 112 Acil Servis çalışanlarına ziyaret gerçekleştirerek yeni yıllarını tebrik etti. Başkan Otgöz daha sonra ilçede görev yapan emniyet ve jandarma ekiplerini de ziyaret etti.


Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 2020 yılını geride bırakmaya saatler kala, ilk olarak ilçede farklı noktalarda görevi başında nöbet tutan 112 acil sağlık personellerini,  ziyaret etti.  Başkan Otgöz'e ziyaretlerinde AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ve AK Parti Seydikemer İlçe Kadın Kolları Başkanı ve belediye meclis üyesi Zeynep Yalçınsoy ,Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker de eşlik etti. Başkan Otgöz sağlık çalışanlarının ziyaretinin ardından polis ve jandarma noktalarında görev yapan kolluk kuvvetlerinin yeni yılını kutladı.

Görevi başında nöbet tutan fedakar sağlık çalışanlarına ve kolluk kuvvetlerine teşekkür eden Başkan Otgöz, AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından hazırlanan hediyeleri  takdim etti. 

Yeni yıla girerken fedakarca görevleri başında nöbet tutan sağlık çalışanlarının yeni yıllarını kutlayan Başkan Otgöz, "Sağlık çalışanlarımızın her zaman yanındayız. Pandemi doneminde en çok yıpranan sağlık personelimiz oldu. Allah onlardan razı olsun. 2021 yılı inşallah ülkemize sağlık, mutluluk, huzur getirir" dedi.


Okunma Sayısı: 1329